Vino la un nou seminar Cultura miscarii. Despre motivatie si focus!

Vino la un nou seminar Cultura miscarii. Despre motivatie si focus!

seminar cultura miscarii

Stiai ca exista “Ziua internationala a celor care renunta”, cunoscuta si ca “Quitters’ Day”? Ea este pe 12 Ianuarie si e ziua in care motivatia de a face sport, aparuta pe lista rezolutiilor de sfarsit de an, incepe sa scada, ca apoi sa dispara.

Pentru ca intelegem acest comportament si vrem sa ti-l explicam si mai ales pentru ca te sustinem in demersul tau de a avea o viata sanatoasa, continuam seria seminariilor despre #CULTURAMISCARII si vom vorbi despre #MOTIVATIE.

A treia editie a seminarului „Energize. Improve. Empower” va avea lor sambata, 23 februarie, incepand cu ora 12:00.
Speakerii la acest seminar vor fi:
?? Stefan Ghervan – instructor certificat fitness si aerobic
?‍ Dr. Cureniuc Adrian – Medic Specialist Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice
? Maria Haraga – Life, health and business Coach, NLP Master Practitioner

Daca te confrunti cu lipsa motivatiei in a urma un program de antrenamente sau o rutina alimentara corecta, daca la fiecare sfarsit de an ai un nou #OBIECTIV legat de greutatea corporala, dieta, muschi ? si nu ajungi sa il bifezi sau renunti la el pe parcurs, e posibil ca acest seminar sa fie interesant ? pentru tine.
Daca pui pret pe calitate si pe informatii livrate de specialisti in domeniu, daca vrei sa ai o cultura a miscarii bogata atunci e un #SEMN ca trebuie sa vii la seminar. Nu neglija #semneleschimbarii si oportunitatile pe care le primesti, profita de ele si take action!

Accesul la seminar este gratuit si se face pe baza de INVITATII. O poti lua de la receptia Let’s Move sau o poti rezerva telefonic la 0744 451 461.
Poti veni impreuna cu un prieten apropiat, cu mama, iubitul sau iubita, un coleg de munca sau cu orice persoana interesata. Prietenii tai sunt si prietenii nostri!

We are your partner in good things! Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in sala!