Us4U

Us4U

Us4U

#4ANI! Despre asta vorbim astazi!

4 ani in care pasiunea pentru sport, dorinta de a fi mai buni, dorinta de oferi clientilor nostri servicii de calitate, entuziasmul si multumirea tuturor celor care ne-au trecut pragul ne-au determinat sa continuam ceea ce la inceput parea doar o nebunie: VISUL Let’s Move.

De-a lungul celor 4 ani, noi, Let’s Move am demarat campanii de constientizare a efectelor benefice ale sportului și am demonstrat ca vointa si determinarea, activate de obiective realiste, pot schimba vieti si stiluri de a trai.

Inainte de a va prezenta ce am pregatit pentru acest an (sigur sunteti curiosi) sa facem o scurta recapitulare a editiilor aniversare precedente.

#1AN – Primul an de Let’s Move a fost deosebit. Dovada sunt feedback-urile de la clienti de pe panoul aniversarii. Recompensele au fost pe masura: abonamente pe o perioada de 1 an, echipamente complete pentru sala si sfaturi pretioase pe care nu le-ar oferi oricine.

#2ANI – A doua aniversare a fost pe ritmuri de dans si cu multa, multa energie. Muzica si sportul au fost prieteni pentru o zi, la ceea ce s-a numit evenimentul Let’s Vibe”. S-au intalnit profesionistii din cele doua domenii, iar clientii salii Let’s Move s-au antrenat pe ritmuri funky &fresh, mixate de cei mai buni DJ din Iasi.

#3ANI – Petrecerea de 3 ani de Let’s Move a fost sub SEMNUL unei experiente extreme. Timp de 120 de minute clientii au trait o experiență extrema, plina de provocari si adrenalina. In studioul 1 de aerobic 6 superantrenori (Alexandra, Ștefan, Alina, Daniel, Iulian, Adelina) au avut in echipa 5 Let’s Move-iști. Ca intr-un circuit, dupa fiecare 20 minute s-au schimbat participantii, astfel incat toti membrii echipelor au testat fiecare tip de antrenament. Chiar a fost super fainJ

Anul acesta va fi si mai frumos: v-am pregatit:

  1. Capoeira- Special Class

Vrei sa experimentezi ceva inediat, surprizator si captivant? Atunci vino de la ora 17:00, alaturi de Stefan, sa te intalnesti cu doi atleti profesionisti care vor sustine o sesiune de antrenament nemaipomenita. Nu ai nevoie de rezervare, trebuie doar sa fii la ora 17:00 in sala.

  1. Aerobic Battle

Competitie de dans, frenezie, dueluri crancene si multa inventivitate. Ei bine, cu asta te asteptam si noi la Aerobic Battle. Te provocam sa fii creativ, sa improvizezi si sa fii in formă maxima. Și inca ceva: activeaza-ti spiritul de camarad pentru ca va trebui sa faci parte dintr-o echipa. Va fi funny, trust us. #Us4U! Evenimentul va incepe la ora 19:00, rezervarea este obligatorie la receptia clubului.

  1.  Fitness Challange

Acceptarea provocarile face parte din ADN-ul unui barbat puternic si hotarat!

Iar noi ne-am gandit ca pe barbatii puternici si hotarati care vin la Let’s Move sa-i provocam la Fitness Challenge Fitness.

Ce trebuie sa faci? Simplu: doar vii la sala Vineri si te intreci pe tine insuti. Vei face exercitii si va trebui sa accepti provocarile pe care le vei primi, dar in primul rand trebuie sa-ti depasesti limitele.

Prinde super puteri si vino sa-ti demonstrezi forta!

P.S.: Se va lasa cu surprize

Asta cu siguranta nu e tot. Ti-am pregatit si alte surprize pentru ca da, noua ne place sa te surprindem cu lucruri bune.

Te asteptam vineri, 23 noiembrie sa petrecem impreuna, sa radem, sa dansam, sa facem miscare si…sa ne iei premiile. Ne face mare placere sa ne rasplatim clientii. De fapt, sa ne rasplatim partenerii. Us4U!!

Urmareste pagina de facebook LetsMove.ro si fii la curent cu toate noutatile.

U’re invited