U love U enough

U love U enough

Ce ai spune daca ai avea la dispozitie, la sala ta preferata, un loc unde poti gasi tot ce ai nevoie pentru performanta si starea ta de bine in fitness?  Pentru ca evolutia ta este preocuparea noastra, Let’s Move lanseaza campania ,,U love U – Mind | Body | Spirit’’ si un corner creat exclusiv pentru tine!

Corner-ul ,,U love U’’

Corner-ul ,,U love U’’ are toate instrumentele de masurat pentru ca tu sa afli valori precum procentul de grasime pe segmente (mana stanga, mana dreapta, picior stang, picior drept, trunchi), masa osoasa, masa musculara totala si pe segmente, indicele formei fizice, metabolismul bazal, varsta metabolica si dimensiuni.

Toate aceste valori se completeaza cu ajutorul antrenorului tau, pe o fisa special conceputa pentru tine!

Care este scopul fisei si al masuratorilor?

Aceste tipuri de masuratori ii ajuta pe antrenorii nostri sa iti ofere o indrumare corecta si conform nevoilor tale. Totodata, cu ajutorul lor iti poti cunoaste mai bine corpul! Dupa inregistrarea masuratorilor si analiza lor, vei primi un program de antrenament corespunzator si recomandari legate de alimentatie si tipurile de exercitii benefice pentru tine.

Si stii ce e si mai cool? Poti verifica fisa ta de fiecare data cand vrei sa vezi efectele antrenamentelor!

De asemenea, tot la corner iti poti lasa pe inimioara „U love U” gandurile si progresele tale pentru a le impartasi cu ceilalti. Te asteptam la corner-ul „U love U” pentru a afla care este programul perfect de antrenament pentru tine!

 

U love U enough?

Yes, U DO!