U are STRONG | U are BEAUTIFUL | U are ENOUGH

U are STRONG | U are BEAUTIFUL | U are ENOUGH

In cei 5 ani de cand suntem sala ta preferata de fitness, cardio si group training, ne-am dorit mereu sa promovam un stil de viata sanatos si sa te provocam permanent sa iti depasesti propriile limite, luna de luna, an de an. In viziunea noastra, sanatatea reprezinta putere, frumusete si incredere in sine, calitati pe care clientii nostri le au si le apreciaza. Asadar, am pregatit ceva #NOU pentru #FamiliaLetsMove!

Pentru ca stim ca esti STRONG…

Ti-am pregatit un challenge individual, #ChallengeYourself, care iti va testa capacitatile fizice si te va scoate din zona de confort!

In ce consta challenge-ul?

Daca accepti provocarea noastra si te inscrii in acest challenge, stabilesti impreuna cu unul dintre antrenorii din sala un obiectiv de atins pentru urmatoarele luni. Spre exemplu, iti poti propune sa faci antrenamente de 3 ori pe saptamana, care sa includa 30 de minute de cardio si 1 ora de fitness. Mai apoi, vei gasi in sala panoul #UareSTRONG, unde sunt inscrisi cei care accepta provocarea. Acolo vei putea bifa ,,prezenta” de fiecare data cand vii la antrenament si iti indeplinesti obiectivul. Te rugam insa, nu trisa! 😃 E spre binele tau.

Afla mai multe despre cum te poti inscrie de la antrenorii nostri sau de pe pagina de Facebook Let’s Move.

Pentru ca stim ca esti BEAUTIFUL…

Am construit special pentru tine un selfie corner, #LoveYourself, unde poti face selfie-uri distractive, numai bune pentru a fi postate la Story sau chiar ca postare. Cheama-ti prietenii de sala (#Buddy4Body) la acest corner si faceti fotografii amuzante si memorabile impreuna! Impartaseste cu ceilalti cat de bine te simti la sala si s-ar putea sa apari chiar pe pagina noastra de Facebook, cine stie?!

Clientii nostri au incredere in ei, sunt frumosi (#UareBEAUTIFUL) si se simt fantastic in pielea lor, iar noi la Let’s Move celebram iubirea de sine si frumusetea unica a fiecarei persoane in parte. In plus, atunci cand imbratisezi schimbarea intr-un mod pozitiv, schimbarile fizice se vad mereu mai repede.

Pentru ca stim ca esti ENOUGH…

Pe langa toate cele de mai sus, la Let’s Move vei gasi si panoul cu complimente, #MotivateYourself, unde antrenorii vor pune mesaje motivationale pentru clientii salii. Mai mult decat atat, si tu poti lasa un sticky note cu un compliment pentru buddy-ul tau de la sala sau pentru antrenorul care te incurajeaza si sprijina in permanenta (#UareENOUGH).

Care este scopul panoului?

A fost dovedit stiintific faptul ca toate cuvintele au putere! Ceea ce spui iti directioneaza atentia si energia. Poti sa iti directionezi atentia pe ce NU poti sa faci sau pe ce poti sa faci foarte bine. Complimentele pun atentia pe ceea ce faci bine si te incurajeaza sa continui. De asemenea, mintea subconstieta nu face diferenta daca acel compliment este pentru tine sau pentru altcineva si il ia ca atare: Un compliment! Practic, cand complimentezi pe altcineva, te complimentezi pe tine.

Asadar, pentru ca esti STRONG, BEAUTIFUL, ENOUGH, accepta provocarea #ChallengeYourself si depaseste-ti limitele, distreaza-te facand fotografii la selfie corner-ul #LoveYourself si complimenteaza pe cineva la panoul #MotivateYourself! Te asteptam cu drag la sala sa te bucuri de toate aceste noutati marca Let’s Move.