U are LET’S MOVE!

U are LET’S MOVE!

Ce inseamna cu adevarat sa fii SANATOS?

Ce inseamna sa fii PUTERNIC?

Ce inseamna sa fii FRUMOS?

Ce inseamna sa fii INDEAJUNS?

Doar continua sa citesti daca vrei sa afli raspunsurile noastre la aceste intrebari 😃

Contrar asteptarilor, sanatatea reprezinta mai mult decat lipsa unei afectiuni de sanatate, ci este o stare de bine si echilibru constant. Noi credem ca o persoana cu adevarat sanatoasa este puternica, frumoasa, cu incredere de sine si echilibru interior. Let’s Move se mandreste zi de zi cu astfel de clienti pe care ii apreciaza pentru disciplina si munca lor permanenta spre atingerea obiectivelor lor fizice. #FamiliaLetsMove

La Let’s Move, noi stim ca oglindim permanent tot ceea ce avem in jurul nostru! De aceea, sala noastra este puternica, frumoasa si indeajuns, precum clientii sai. Cu aceste ganduri, continuam misiunea Let’s Move pentru o viata sanatoasa, respectarea unei discipline a sportului si impartasirea de valori comune, spre un stil de viata benefic pe toate planurile: mind, body, spirit.

U are LET’S MOVE atunci cand…

  • Stii ca sa fii ,,suficient” inseamna sa te simti in controlul corpului tau
  • Esti motivat chiar si in momentele cele mai lipsite de energie sau chef
  • Faci cu placere tot ceea ce faci in viata ta, in toate domeniile, inclusiv la sala
  • Ai incredere in corpul tau si te simti frumos/frumoasa asa cum esti tu
  • Lucrezi zilnic pentru a ajunge la cea mai buna versiune a ta.

Asadar, vorbim despre 3 calitati pe care toti clientii Let’s Move le poarta cu mandrie. Vrem sa iti reamintim ca:

  • U are STRONG pentru ca sa fii puternic este, in primul rand, un mindset pe care il obtii si il cultivi prin exercitiu si disciplina fizica si mintala, in toate ariile vietii tale.
  • U are BEAUTIFUL pentru ca fiecare corp este frumos in felul sau, iar atunci cand imbratisezi schimbarea intr-un mod pozitiv, schimbarile se vad mai repede.
  • U are ENOUGH pentru ca stii sa te apreciezi si sa iti vezi valoarea indiferent de factorii externi, pentru ca incetezi sa cauti validare exterioara si accepti, pur si simplu, cine esti.

Daca ti-a placut ce ai citit si rezonezi cu noi, keep your eyes on us! 😉 Urmeaza foarte multe lucruri si activitati interesante in urmatoarea perioada la sala Let’s Move.