Masaj

Orice activitate sustinuta de sport are nevoie si de relaxare, astfel la Let’s Move vei gasi o zona de wellness. Curatenia, serviciile de calitate si starea de buna dispozitie sunt intotdeauna esentiale la Let’s Move!

Let’s Move dispune de un salon modern de masaj, la care membrii clubului beneficiaza de 10% reducere, iar sauna uscata este localizata in fiecare vestiar pentru un plus de comoditate si intimitate.

Masaj

Masaj anticelulitic

Pentru un plus de tonifiere, combina exercitiile fizice cu masajul anticelulitic. Vei avea un sentiment placut de revigorare si revitalizare. Pielea ta e mai ferma si mai neteda dupa fiecare sedinta. Crema termoactiva accelereaza circulatia si, impreuna cu manevrele speciale de masaj, ajuta organismul sa elimine toxinele si sa reduca retentia de apa.

Durata procedurii: 60 minute

Masaj de intretinere si relaxare

Este solutia perfecta pentru zilele in care ai nevoie doar de o pauza. Uleiul hidratant este placut pentru piele, iar corpul tau este rasfatat cu miscari ample si delicate, care iti invaluie trupul. Lasa-te in voia simturilor pentru o stare completa de bine, de relaxare si confort.

Durata procedurii: 60 minute
MasajPret
1 sedinta*70 lei
4 sedinte*260 lei
8 sedinte*480 lei
12 sedinte*690 lei
*Abonatii Let’s Move beneficiaza de 10% reducere la masaj. 
Vezi promotii
Contacteaza-ne