Fitness

La Let`s Move ai inclus in abonamentul Let`s Move accesul la semnarii de nutritie si sport, servicii personalizate si programe de antrenament pentru a-ti atinge cu succes obiectivele. In plus, beneficiezi pe tot parcursul antrenamentului de suportul unui antrenor care va fi mereu in sala alaturi de tine.

Programul Ready, Steady, Go

PROGRAMUL DE ANTRENAMENT in 3 etape, disponibil gratuit pentru toti clientii salii. Solicita acest serviciu la receptia salii sau intreaba un antrenor. Vei fi incantat de rezultatele unui antrenament corect!

Analiza corporala la cornerul U❤U

Calitatea de client al salii noastre iti ofera beneficiul unei analize corporale complete. In functie de rezultatele indicilor de masa corporala (IMC), interpretate de un specialis Let`s Move, iti vei putea fixa un obiectiv realist impreuna cu un antrenor.

Antrenorii de la Let’s Move sunt intotdeauna dispusi sa te ajute pe tot parcursul antrenamentului tau, stabilindu-ti un plan de antrenament pe care il poti urma pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Un corp frumos, bine sculptat, este rezultatul practicarii unui sport.

Fitnessul este definit ca fiind o stare de bine, care asociaza o buna conditie fizica cu un psihic puternic, motivat pozitiv asupra aspectului fata de sine.

Antrenorii Fitness Let’s Move

Antrenor Andrei Dumitru

Andrei Dumitru

Ca instructor de fitness si culturism, te pot face sa ma “urasti”, ca ulterior sa te poti iubi mai mult pe tine! Te pot face sa apreciezi exercitiul fizic si sa realizezi importanta lui in viata ta!

Antrenor Bogdan Constantin

Bogdan Constantin

Vrei sa faci o schimbare si nu stii de unde sa incepi? Incepe chiar acum! Te voi ajuta sa progresezi prin practicarea celor mai eficiente antrenamente si exercitii potrivite pentru tine!

Ionut Lates

Ca si antrenor, vei gasi in mine o persoana calma, cu experienta in domeniu. Te voi ajuta sa-ti depasesti conditia si sa fii intr-o permanenta competitie cu tine insuti!

Pachete sedinte antrenori personali (nu include abonamentul la sala)

ServiciiPret
1 sedinta70 lei
4 sedinte260 lei
8 sedinte480 lei
12 sedinte690 lei
Abonamente Fitness
Contacteaza-ne