Fitness & Cardio

Aplicația UPfit.today care îți permite să faci rezervări la clase direct din aplicație și să verifici oricând detaliile abonamentului tău.

1 studio Group Training în care se țin peste 20 tipuri antrenamente pe 3 niveluri de intensitate: efort moderat, mediu și intens.

Cel mai performant sistem de climatizare și purificare a aerului, special creat pentru sălile de fitness.

Singurul club sportiv din Iași dotat cu echipamente Fitness & Cardio marca Life Fitness (nr.1 mondial).

Ready, Steady, GO!

Program de antrenament gratuit pentru clientii salii.
Benefiziezi de suportul unui antrenor care iti va prezenta sala, aparatele si cum se folosesc acestea, tipurile de exercitii si antrenamente. Impreuna veti stabili un program de antrenament adaptat nevoilor si obiectivelor tale.

Fidelizare Let's Move

Vii mai des, platesti mai putin! Scadem in fiecare luna pretul abonamentului tau!

Analiza corporala la cornerul U❤U

Calitatea de client al salii noastre iti ofera beneficiul unei analize corporale gratuite cu un personal trainer. Intrebi tot ce ai nevoie sa stii, afli informatii despre corpul tau si ce exercitii ti se potrivesc, stabiliti impreuna planul pentru atingerea obiectivelor tale!

Pachete sedinte antrenori personali

Esti la inceput de drum, simti ca nu ai suficienta tragere de inima sau motivație pentru a continua sa practici sport? Un antrenor personal te va ajuta sa depașești toate aceste obstacole. Alege ca unul dintre super-antrenorii nostri să iti fie alaturi la fiecare pas! Acesta va intelege ce îti doresti si te va sustine sa ajungi acolo, printr-un program echilibrat de exercitii si alimentație, potrivit nevoilor tale.

ServiciiPret
1 sedinta120 lei
4 sedinte360 lei
8 sedinte650 lei
12 sedinte850 lei