Prietenele la sala se cunosc

Prietenele la sala se cunosc

Prietenele la sala se cunosc

De 8 martie, Let’s Move se gandeste la tine.
Daca esti o Let’s Move-ista declarata, vino cu o prietena, colega sau chiar mama pentru a sarbatori Ziua Femeii cu un antrenament in 2.

Te asteptam pentru un antrenament energizant, in care sa imbini partea de fun cu munca in echipa. E important sa stii ca poti veni cu cineva care nu este clientul nostru. Astfel, vei trai, alaturi de invitata ta, o experienta unica, marca Let’s Move.

Ce trebuie sa faci?

Voi doua trebuie sa formati o echipa alb-rosie. Mai exact, una din voi isi alege fie culoarea rosie, care e simbolull iubirii si binelui, fie albul, simbolul energiei, al pacii si renasterii.

Ce vei castiga?

Posteaza pe Facebook o poza cu echipa alb-rosie (cu tine si prietena ta) si vei putea CASTIGA, prin tragere la sorti, o ZI FULL ACCES. Si, pentru ca va apreciem, va vom dedica, in acea zi, un antrenor personal doar pentru voi doua.

P.S.: Poza trebuie sa contina #EchipaAlbRosie #LetsMoveTeam

Cum participi?

Experientele noi si inedite reprezinta un mod prin care putem evolua si descoperi noi pasiuni, putem simti noi emotii si afla lucruri nestiute despre noi. Daca vrei sa-ti traiesti viata cu zambetul pe buze, experimentand diverse lucruri, inscrie-te pana pe 8 martie, ora 9:00.

Si ca totul sa fie si mai funny, antrenorii nostri vor fi in aceeasi ipostaza: imbracati in alb si rosu, vor intretine atmosfera si vor amplifica sentimentul de prietenie si spirit de echipa.

Let’s Move is your partener in good things.

P.S. 2 : Evenimentul va incepe la ora 19:00!