Next level dupa Zumba: STRONG by Zumba®

Next level dupa Zumba: STRONG by Zumba®

Next level dupa Zumba: STRONG by Zumba®

Ce este STRONG by Zumba®?

STRONG by Zumba® este un nou trend in materie de tonifiere si cardio, un antrenament de tip High Intensity Interval Training, lansat in toamna anului trecut in S.U.A si pe care am decis sa il punem la dispozitia clientilor nostri cat mai repede.

Strong by Zumba sincronizeaza perfect muzica si miscarile si creste gradual intensitatea antrenamentului, pentru cele mai bune rezultate privind remodelarea corporala, tonusul, rezistenta. Urmareste acest video pentru a vedea mai bine despre ce vorbim:

Secretul sta in… muzica!

STRONG by Zumba® se defineste cel mai bine prin: ,,Fiecare beat are o miscare si fiecare miscare are un beat!”, deoarece sincronizeaza fiecare miscare cu un accent muzical, fiind un factor motivant si antrenant in timpul clasei de grup.

Contrar aparentelor, fata de Zumba, acest antrenament nu are legatura cu dansul, iar beat-urile alese sunt special concepute, au rolul de a intensifica fiecare miscare si a oferi un boost de energie. Practic, acestea calibreaza forta si miscarea corecta a celui care efectueaza antrenamentul, distragandu-i atentia de la oboseala si imbunatatind rezistenta fizica.

Next level dupa Zumba: STRONG by Zumba® – Let's move Iasi

STRONG by Zumba® foloseste ritmuri precum EDM, Hip-Hop si genuri de fuziune ca Moombahton, concentrandu-se asupra miscarilor corecte facute pe un anume beat. Stilul a fost perfectionat prin colaborarea cu cativa dintre cei mai buni producatori de muzica din lume, inclusiv Timbaland.

Wow fact: Daddy Yankee a dezvaluit intr-o conferinta de presa tinuta la Cannes ca Zumba a ajutat la crearea fenomenului „Despacito” prin faptul ca a fost adoptat in clasele de antrenament din intreaga lume.

Beneficii:

 • Lucreaza si solicita fiecare muschi din corp
 • Arde tesutul adipos prin efectul de “after burning”
 • Chiar si dupa 24 de ore de la terminarea antrenamentului, corpul va continua sa arda grasimi
 • Este tipul de antrenament ideal celor care vor sa aiba un tonus de invidiat si o rezistenta de fier
 • Are avantaje cardio

Etape ale antrenamentului

Antrenamentele STRONG by Zumba® sunt impartite in:

 • Incalzire
 • 3 sectiuni de antrenament de tip cardio de intensitati progresive
 • O sectiune de antrenament pe saltea
 • Revenirea dupa efort

Prima clasa de STRONG by Zumba® din Iasi

Next level dupa Zumba: STRONG by Zumba® – Let's move Iasi

Incepand cu luna septembrie, Let’s Move devine singura sala din Iasi unde poti face acest antrenament! Te invitam sambata, pe 16 septembrie, la prima sedinta pentru a experimenta efectul STRONG by Zumba®, exclusiv la Let’s Move. Pregateste-te sa vezi cum fiecare miscare pe care o faci este in sincron cu muzica, in timp ce iti lucrezi fiecare muschi al corpului!

Esti membru al salii? Te asteptam inarmati cu vibe-uri STRONG si te invitam sa aduci pe cine vrei tu cu tine pentru a face parte din acest fenomen global.

De ce ai veni la STRONG by Zumba®

Pentru ca iti place…

 • sa incerci antrenamente fresh si cool?
 • sa fii printre primii care testeaza ultimele noutati in materie de sport?
 • muzica si sportul?
 • sa fii provocat, sa iti depasesti limitele?