Energize. Improve. Empower

Energize. Improve. Empower.

Energize. Improve. Empower.

Program de seminarii despre SPORT si NUTRITIE

Iesi din monotonie, energizeaza-te, simte vibratia oricarui moment, imbunatateste lucrurile pe care deja le ai, simte-te mai increzator si detine controlul propriei tale vieti. Intr-o lume in care totul se plateste, noi iti oferim GRATUIT informatii care sa te ajute sa-ti maximizezi rezultatele si sa deprinzi un stil de viata sanatos.

Un stil de viata sanatos creste considerabil calitatea vietii. Si, pentru ca te apreciem, punem mare pret pe calitate si pe dezvoltarea ta. Pentru asta, ai nevoie de informatii acreditate, de specialisti in domeniu si multa deschidere. SAMBATA, 24 martie, ora 12:00, Let’s Move e locul in care NUTRITIA si SPORTUL isi dau mana si-ti zambesc. Vino sa te bucuri de experienta!

Lucrurile bune nu vin niciodata de la sine. Trebuie sa depui efort, sa cauti, sa (te) intrebi si cand ai gasit, sa profiti de oportunitate. Nu uita ca rezultatele nu apar peste noapte. E nevoie de o strategie pe termen mediu si lung, de etape pe care trebuie sa le parcurgi, iar pentru asta ai nevoie de informatii clare si bine explicate. Stim ca sportul nu e matematica, dar orice lucru pe care il faci TREBUIE sa aiba o logica si in cele din urma un SCOP. In acest caz, SCOPUL nu scuza deloc mijloacele. Acestea trebuie sa fie cat mai eficiente, gandite si aplicate pe nevoile tale reale.

!!! P.S: Poti veni impreuna cu un prieten apropiat, cu mama, iubitul sau iubita, coleg de munca sau cu orice persoana interesata. Prietenii tai sunt si prietenii nostri!

Accesul este gratuit si se face pe baza de INVITATII. O poti lua de la receptia Let’s Move sau o poti rezerva telefonic la 0744 451 461.

Be our partners in good things!