Despre noi

Sta in puterea noastra sa facem diferenta pentru tine!

Clubul de fitness și aerobic LET’S MOVE a apărut din pasiunea pentru sport și pentru un stil de viață sănătos și din dorința de a-ți pune la dispoziție un spațiu propice pentru a te antrena eficient! Ne-am propus să îți oferim servicii impecabile, acces la aparate de ultimă generație Life Fitness, o paletă variată de opțiuni de clase de Group Training din care poți alege, servicii de SPA și relaxare și multe altele.

Atunci când alegi sala noastră, alegi…

  • O sală de fitness, bodybuilding și cardio completă
  • O comunitate de oameni cu aspirații și valori comune cărora le pasă de sănătatea lor
  • Evenimente și seminarii GRATUITE organizate constant pentru membrii sălii
  • Susținere și ghidare permanente din partea antrenorilor prezenți permanent în sală
  • Sfaturi de la profesioniști legate de nutriție, sport și un stil de viață mai sănătos
  • 2 studio-uri de aerobic accesorizate cu echipamente marca Reebok
  • Stare de bine, vitalitate, veselie datorate introducerii sportului în viața ta!
  • Aer curat datorită sistemului de climatizare performant cu reîmprospătare aer și aport de aer proaspăt
  • Vestiare încăpătoare, moderne, sigure și aerisite, unde te vei simți ca acasă
  • Saună și masaj, pentru că ne pasă de tine și momentele tale de detașare de la sport.
Let's Move
Let's Move
Let's Move

LET’S MOVE a fost construita si organizata perfect pentru a oferi facilitatile de care ai nevoie pentru un stil de viata sanatos la birou si acasa:

Fitness

Sala Fitness

Este dotata cu echipamente de fitness si bodybuilding marca Life Fitness, brandul numarul 1 in lume. Let’s Move dispune de cel mai performant sistem de climatizare.

Avem 18 echipamente Cardio si o zona de antrenament cu greutati libere.

Programele personalizate cu Antrenor Personal sunt un serviciu pe care sala noastra il ofera pentru cei care nu stiu de unde sa inceapa un program de fitness.

Aerobic

Studio Aerobic

Dispunem de 2 studio-uri de aerobic complet dotate cu echipamente performante marca Reebok.

Programul de aerobic are in structura sa peste 15 tipuri de antrenamente pe 3 nivele de intensitate: moderat, mediu si intens.

Antrenamentele de grup au o durata de 50 de minute si sunt grupate in 3 categorii, pentru a fi mai usor de identificat pentru fiecare persoana dupa nivel.

Cycling

Cycling

Let’s Move este singurul club din Romania dotat cu biciclete de Cycling marca Life Fitness, brandul numarul 1 in lume, iar instructorul nostru este atestat oficial SCHWINN Cycling®.

Cyclingul face parte din categoria antrenamentelor de aerobic de intensitate mare si este perfect pentru grupurile bine sudate. Poate fi personalizat cu muzica pe care o doresti si devine astfel perfect pentru echipa ta!

Wellness

Wellness

Credem ca orice activitate sustinuta de sport are nevoie si de relaxare, astfel ca sectiunea wellness face parte din serviciile noastre. Punem accent pe curatenie, servicii de calitate si stare de buna dispozitie.

Avem un salon modern de masaj, la care membrii clubului beneficiaza de 10% reducere, iar sauna uscata este localizata in fiecare vestiar pentru un plus de comoditate si intimitate.

Antrenori Lets Move

Vrem sa-ti spunem un lucru important pentru noi: suntem o echipa plina de idei!

La Let’s Move nu te vei plictisi niciodata! Suntem intotdeauna deschisi spre inovatie si creativitate! In fiecare luna organizam concursuri, evenimente, promotii si jocuri creative pentru ca tu sa fii motivat si sa iti atingi usor obiectivele propuse !

Credem ca orice persoana are nevoie de un plus de diversitate in fiecare luna, iar la Let’s Move vei vedea cum evoluezi prin motivatie, energie si creativitate!


Galerie foto