De la friptura la alergatura

De la friptura la alergatura

De la friptura la alergatura

Pe langa timpul petrecut in familie, mesele imbelsugate, colindele, sarbatorile inseamna si grasimi si zaharuri care nu sunt deloc bune pentru sanatatea si conditia ta fizica.  Azi te motivam sa te intorci la sala dupa Craciun si Revelion, adica sa treci de la friptura la alergatura!

Iata 5 pasi eficienti care functioneaza pentru a te intoarce la sala mai usor si mai repede in noul an:

Ia-ti un angajament serios in aceasta directie

Primul pas si poate cel mai important este sa iti iei un angajament fata de propria persoana ca incepand cu o anumita data vei fi la sala. Uita de eternele scuze si tine-te de cuvant! Te poate ajuta sa scrii intr-o agenda la timpul prezent: ,,De pe data de x-01-2018, sunt in sala si fac y ore de antrenament la sala Let’s Move.”. De asemenea, ia-ti acest angajament si de fata cu alte persoane pentru a fi obligat sa te tii de cuvant!

Aminteste-ti: “If you want to get fit, you have to give away only one thing: your excuses!”.

Cumpara-ti un abonament inca din luna decembrie

Poate nu te-ai gandit la aceasta manevra inteligenta, asa ca iti amintim noi. Daca vrei sa iti iei un angajament 100% si sa nu existe cale de intoarcere, e simplu. Cumpara-ti un abonament pentru ianuarie inca din luna decembrie!

De ce?

  • Pentru ca te obligi sa vii la sala fie ca mai ai chef sau nu
  • Pentru ca te va motiva enorm
  • Pentru ca treci direct la treaba in noul an

Foloseste-te de fotografii si citate motivationale

O alta metoda care da roade este sa te folosesti de fotografii cu oameni care sunt in forma sau cu citate motivationale. De exemplu, iti poti lipi in dulap o astfel de poza pentru a-ti reaminti care este scopul pentru care mergi la sala de fiecare data cand te pregatesti sa pleci catre Let’s Move.

Am facut o lista cu cateva citate motivationale pentru tine:

  • “Look in the mirror, that’s your competition.”
  • “I already know what giving up feels like. I want to see what happens if I don’t.”
  • “It comes down to one simple thing: how bad do you want it?”

Fa-ti un “gym buddy”

Pentru multe persoane, motivatia vine atunci cand au un “gym buddy”, adica un prieten care sa-i insoteasca mereu la sala. Fie ca este o persoana pe care o stii deja sau il cunosti la sala, va puteti ajuta reciproc foarte mult in momentele in care vreti sa renuntati.

Impreuna cu un “gym buddy” te poti:

  • distra
  • dezvolta
  • incuraja

Daca esti o persoana care prefera sa faca lucrurile singur, atunci poate un “gym buddy” nu este pentru tine. Totusi, never say never!

Fa-ti un “gym playlist”

Niciodata nu subestima puterea muzicii in viata ta! Un “gym playlist” facut asa cum trebuie te poate determina sa iubesti antrenamentele la sala sau te poate ajuta sa nu renunti in momentele mai dificile. Vezi cum te simti in timpul unui antrenament cand asculti o melodie trista si atunci cand asculti una vesela, ritmata.

Cum iti poti face propriul “gym playlist”?

Cauta melodii care te incurajeaza la miscare, te motiveaza si iti dau putere sa iti intreci limitele. Pot fi orice gen muzical si de la orice artist. Atat timp cat iti pun muschii in functiune, sunt perfecte!

Te asteptam in sala in noul an cu forte proaspete, pana atunci Sarbatori fericite! si vino sa-ti cumperi abonamentul pentru luna ianuarie!