Buddy 4 Body is for everybody – Sala de fitness Iasi, Aerobic, Kangoo Jumps, Zumba, Yoga | Let's Move

Buddy 4 Body is for everybody

buddy for body

De multe ori, ceea ce-ti lipseste pentru a continua sau incepe ceva este o motivatie puternica. Cum capeti aceasta motivatie? De exemplu, poti fi motivat atunci cand devii competitiv si lucrezi alaturi de cineva. E dovedit stiintific.

Un studiu releva faptul ca mai mult de 40% dintre participanti renunta la sala la scurt timp dupa ce au inceput sa faca un antrenament pe cont propriu.

Cand lucreaza insa cu un prieten, rata abandonului scade la 6%.  Legatura care se formeaza intre partenerii de antrenament este puternica, se sustin reciproc, se motiveaza continuu, astfel ca le va fi mult mai greu sa renunte. Impartasirea succeselor cu prietenii care aduce o satisfactie suplimentara.

In plus de asta, antrenamentul in doi iti ofera si alte beneficii:

  • Te vei bucura mai mult de antrenament. In urma unui studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea din California, persoanele chestionate au afirmat ca, atunci cand s-au antrenat cu un prieten, s-au simtit mult mai binedispusi si au avut mai mult spor.
  • Iti vei atinge obiectivul mai repede. Vei sari peste eternele scuze in zilele in care vei fi indispus si vei alege sa mergi la sala, stiind ca ai cu cine sa te antrenezi si cine sa te stimuleze suplimentar.
  • Vei putea sa-ti diversifici rutina de antrenament. Cand lucrezi singur esti predispus sa faci mereu acelasi exercitii, acelasi tip de miscari care la un moment dat pot deveni plictisitoare. In schimb, in momentul in care ai un partener de antrenament, poti deprinde miscari noi si te poti inspira din rutina lui de antrenament.
  • Vei da mai mult la fiecare exercitiu. Cand ai pe cineva langa tine, acest lucru iti poate oferi un impuls suplimentar, poate creste competitivitatea, astfel incat sa duci pana la capat fiecare serie, fiecare exercitiu si sa-ti depasesti limitele. Spune drept, de cate ori ai renuntat la ultimul exercitiu sa mai faci cateva repetari in plus? Ei bine, acest fapt poate deveni istorie, pentru ca, nu-i asa, nimanui nu-i place sa-si dezamageasca prietenul.

Acestea sunt doar cateva din numeroasele beneficii pe care le are acest mod de antrenament. Cu siguranta multe dintre acestea le vei descoperi chiar tu daca incerci. Pentru ca te apreciem si vrem sa fii motivat, sa incerci lucruri noi si sa-ti diversifici rutina, am creat pentru tine Buddy4Body. Acest program se bazeaza exact pe principiile mai sus amintite.

Asa ca, tu iti iei un prieten care sa te motiveze, iar noi va motivam pe amandoi cu un premiu tentant la TOMBOLA Buddy4Body

P.S: Se pot inscrie toti abonatii Let’s Move. Daca nu ai un abonament activ si te gandesti de mult sa-ti faci, ACUM e momentul.  Gaseste un prieten si inscrieti-va impreuna pentru un premiu tentant si o experienta inedita.