Aplicație membri

Ne place sa te surprindem placut si sa iti oferim cele mai noi si moderne dotari de care dispunem! Si pentru ca tinem la timpul tau si stim cat de valoros este, de acum, ca membru al clubului Let’s Move, beneficiezi de aplicatia de mobil gratuita, UpFit.today.

UpFit.today iti permite sa faci rezervari la clase direct din aplicatie si sa verifici oricand detaliile abonamentului tau. Usor, simplu si rapid.

De ce am adus la Let’s Move aplicatia UPfit.today?

Pentru ca tu…

  • sa poti verifica usor si simplu orarul claselor
  • sa poti sa-ti faci rapid rezervari la clasele favorite
  • sa ai toate informatiile referitoare la activitatea ta la Let’s Move
  • sa poti sa-ti verifici oricand detaliile abonamentului Let’s Move, cand expira si ce beneficii sunt incluse
  • sa fii la curent cu toate noutatile despre clubul Let’s Move si sa poti primi notificari cu informatii importante despre activitatea Let’s Move (noutati, promotii, oferte).

Cum să-ți activezi aplicația UPfit.today

CODUL UNIC PENTRU APLICAȚIA UPFIT.TODAY:
LETSMOVE

Prima dată când te autentifici în aplicație trebuie să introduci codul unic Let`s Move. Astfel, vei avea acces la toate informațiile de care ai nevoie de spre sala de fitness Let`s Move.

Pasi:

  1. Descarca aplicatia de pe sau
  2. Introdu codul unic de activare: LETSMOVE
  3. Confirma ca ai accesat Let’s Move pentru a se activa aplicația pentru clubul nostru
  4. Completează adresa ta de e-mail și pincode-ul aferent contului tău de membru (pe care l-ai primit pe e-mail, având un abonament activ la sală). Dacă nu îți știi pincode-ul, poți cere să ți-l resetăm de la recepție
  5. Gata! Te poti bucura de acest super #BeneficiuLetsMove!

P.S. – Stai linistit! Nu va trebui sa treci prin acesti pasi de fiecare data cand deschizi aplicatia. Codul de activare LETSMOVE trebuie introdus doar prima data cand deschizi aplicatia.

Descarca si tu aplicatia UPfit.today! Indiferent ce tip de abonament ai, aplicatia UPfit.today este gratuita pentru toti membrii Let’s Move.

Descarcă și tu aplicația UPfit.today! Este gratuit!

Indiferent ce tip de abonament ai, aplicația UPfit.today este gratuită pentru toți membrii Let`s Move. Nu uita ca ai nevoie de un abonament activ Let`s Move.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store