Antrenamentul Let’s Pump

Antrenamentul Let’s Pump

Antrenamentul Let’s Pump

Vrem sa va spunem mai multe despre antrenamentul Let’s Pump si beneficiile pe care acesta le are. Inainte de toate, iata ce spun cei care au incercat aceasta forma de miscare:

„ Ma simt foarte bine la sfarsitul antrenamentului. Imi antreneaza tot corpul, simt fiecare muschi cum lucreaza”,

„Nu fac de foarte mult timp sala, dar pot spune ca ma descurc destul de bine, fac fata ritmului”,

„Ma simt foarte bine la sfarsitul antrenamentului, simt oboseala musculara”.

Asadar, cei care au incercat acest antrenament de grup sunt foarte entuziasmati de rezultate, pentru ca cele 50 de minute pun in miscare toti muschii.

Antrenamentul Let’s Pump

In fond, fiecare poate percepe diferit un anumit antrenament, anumite miscari si senzatia de la sfarsit. Dar sa vedem ce spune Stefan, instructorul nostru care a participat la un antrenament Let’s Pump: este un antrenament fitness care dureaza in jur de 50 de minute si se adreseaza oricarei persoane, indiferent de nivelul la care se afla. Se merge pe principiul folosirii greutatilor medii sau mari si se apeleaza la un numar mare de repetari. Se bazeaza pe principiile antrenamentelor fitness de crestere a masei musculare a grupelor mari si pe dezvoltarea fortei. De asemenea, contribuie la imbunatatirea functiilor sistemului neuro-muscular si creste dorinta de autodepasire si intrecerea propriilor limite.”

So, what’s stopping you? Vino si tu la Let’s Move si incearca acest antrenament! Convinge-te singur de beneficiile antrenamentului Let’s Pump. Hard work and dedication!

We are your partner in good things!