6 aplicatii de fitness care nu trebuie sa lipseasca de pe smartphone-ul tau

6 aplicatii de fitness care nu trebuie sa lipseasca de pe smartphone-ul tau 

6 aplicatii de fitness care nu trebuie sa lipseasca de pe smartphone-ul tau

Indiferent de obiectiv, aplicatiile fitness pot fi un real ajutor pentru orice persoana care face miscare. Sigur ca acestea nu fac treaba in locul tau, insa poate fi motivant sa-ti contorizezi performanta atunci cand faci sport. In plus, te poate determina sa transformi activitatea fizica intr-un obicei, sa monitorizezi zilnic reusitele si sa-ti creezi un regim alimentar mai riguros.

Aplicatiile te vor ajuta sa adopti un stil de viata sanatos si vor deveni parte din rutina zilnica.

In cele ce urmeaza o sa va prezentam o serie de aplicatii care sa aduca putina diversitate rutinei tale de antrenament si un plus de motivatie.

  1. Runtastic

Iti urmareste activitatile fizice in functie de sportul practicat (alergare, biking, etc) si le inregistreaza pe harta, pentru a putea fi vizualizate mai tarziu. Utilizatorii au creat deja trasee de alergare inclusiv in Romania , asa ca puteti selecta unul din ele ca sa te poti intrece cu prietenii pentru a dobori noi recorduri.

  1. Lose it!

Dupa ce instalezi aplicatia, introduci informatiile legate de greutatea si inaltimea ta, precum si greutatea la care vrei sa ajungi si apoi totul decurge de la sine! Aplicatia iti va calcula un numar de calorii permise pe zi si apoi va estima perioada in care vei ajunge la greutatea dorita.

Tot ce trebuie sa faci este sa notezi de fiecare data cand consumi un aliment si sa te opresti atunci cand ajungi la numarul de calorii permise. La inceput va fi dificil, dar treptat te vei obisnui si vei reusi sa ai o dieta echilibrata.

  1. Fooducate

Te ajuta sa identifici rapid alimentele nesanatoase, scutindu-ti timpul de documentare. Cand esti la cumparaturi, trebuie doar sa scanezi codul de bare si aplicatia iti va spune numarul de calorii, procesul tehnologic folosit pentru obtinerea acelui produs si, atunci cand este cazul, identifica excesul de zahar.

  1. 40-30-30

Ceea ce este inedit la aceasta aplicatie e ca nu urmareste doar numarul de calorii consumate, ci si procentul de carbohidrati, proteine si grasimi pe care le ingerezi. Astfel, vei reusi sa slabesti, dar fara sa iti privezi organismul de necesarul de nutrienti.

  1. FitNotes Gym Workout Log

Aplicatia este utila daca faci gimnastica sau frecventezi sala de fitness. Spre deosebire de alte aplicatii pentru fitness, nu iti impune un anumit program de exercitii. Tu vei decide care va fi rutina zilnica de antrenament si vei folosi aplicatia pentru a tine un jurnal cu activitatea ta fizica. Prin acest jurnal, vei avea mereu evidenta recordurilor atinse de tine.

  1. Easy Weight Loss Tips

Oricat de multe stii despre diverse metode de slabit, un truc in plus e intotdeauna binevenit. Cu cat ai mai multe informatii despre acest proces, cu atat motivatia creste. Aceasta aplicatie iti ofera recomandari rapide in ceea ce priveste dieta si efectuarea exercitiilor in mod corect.

Acestea sunt doar cateva repere din numeroasele optiuni pe care le ai la dispozitie. Nu ezita sa incerci mereu metode prin care sa-ti creezi o disciplina de antrenament, astfel incat obiectivele tale sa fie mult mai usor de atins, iar motivatia la cote ridicate.

Si nu uita: Let’s Move e partenerul succesul tau, mereu pregatiti sa faca diferenta pentru tine!