Fitness

Suprafata salii noastre de fitness este de 400 metri patrati. Este dotata cu echipamente de fitness si bodybuilding marca Life Fitness, brandul numarul 1 in lume. La Let’s Move vei gasi 18 echipamente Cardio (bicicleta orizontala si verticala, eliptica si banda de alergare) si o zona de antrenament cu greutati libere.

Let’s Move tine la sanatatea si confortul tau de aceea beneficiezi de cel mai performant sistem de climatizare special pentru salile de fitness.

Antrenorii de la Let’s Move sunt intotdeauna dispusi sa te ajute pe tot parcursul antrenamentului tau, stabilindu-ti un plan de antrenament pe care il poti urma pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Un corp frumos, bine sculptat, este rezultatul practicarii unui sport.

Fitnessul este definit ca fiind o stare de bine, care asociaza o buna conditie fizica cu un psihic puternic, motivat pozitiv asupra aspectului fata de sine.

Antrenorii Fitness Let’s Move

Antrenor Andrei Dumitru

Andrei Dumitru

Ca instructor de fitness si culturism, te pot face sa ma “urasti”, ca ulterior sa te poti iubi mai mult pe tine! Te pot face sa apreciezi exercitiul fizic si sa realizezi importanta lui in viata ta!

Stefan Ghervan

Stefan Ghervan

Principiul meu de antrenament este unul foarte simplu: nu exista un fizic puternic fara un psihic puternic. Te voi ajuta sa te cunosti, sa te descoperi pentru a te putea autodepasi!

Antrenor Bogdan Constantin

Bogdan Constantin

Vrei sa faci o schimbare si nu stii de unde sa incepi? Incepe chiar acum! Te voi ajuta sa progresezi prin practicarea celor mai eficiente antrenamente si exercitii potrivite pentru tine!

Ionut Lates

Ca si antrenor, vei gasi in mine o persoana calma, cu experienta in domeniu. Te voi ajuta sa-ti depasesti conditia si sa fii intr-o permanenta competitie cu tine insuti!

Pachete sedinte antrenori personali (nu include abonamentul la sala)

ServiciiPret
1 sedinta60 lei
4 sedinte200 lei
8 sedinte360 lei
12 sedinte480 lei
Abonamente Fitness
Contacteaza-ne