Despre noi

Sta in puterea noastra sa facem diferenta pentru tine!

Sala noastra de fitness s-a deschis in noiembrie 2014. Aceasta este situata la 10 minute de Palas, pe strada Carpati. Sala este deschisa de luni pana vineri intre orele 7:00 si 22:00, iar sambata intre 9:00 si 18:00.

Let’s Move are o suprafata de peste 1.000 de metri patrati si este dotata cu:

Let's Move
Let's Move
Let's Move

LET’S MOVE a fost construita si organizata perfect pentru a oferi facilitatile de care ai nevoie pentru un stil de viata sanatos la birou si acasa:

Fitness

Sala Fitness

Suprafata salii de fitness este de 400 metri patrati. Este dotata cu echipamente de fitness si bodybuilding marca Life Fitness, brandul numarul 1 in lume. Let’s Move dispune de cel mai performant sistem de climatizare.

Avem 18 echipamente Cardio si o zona de antrenament cu greutati libere.

Programele personalizate cu Antrenor Personal sunt un serviciu pe care sala noastra il ofera pentru cei care nu stiu de unde sa inceapa un program de fitness.

Aerobic

Studio Aerobic

Dispunem de 2 studio-uri de aerobic complet dotate cu echipamente performante marca Reebok.

Programul de aerobic are in structura sa peste 15 tipuri de antrenamente pe 3 nivele de intensitate: moderat, mediu si intens.

Antrenamentele de grup au o durata de 50 de minute si sunt grupate in 3 categorii, pentru a fi mai usor de identificat pentru fiecare persoana dupa nivel.

Cycling

Cycling

Let’s Move este singurul club din Romania dotat cu biciclete de Cycling marca Life Fitness, brandul numarul 1 in lume, iar instructorul nostru este atestat oficial SCHWINN Cycling®.

Cyclingul face parte din categoria antrenamentelor de aerobic de intensitate mare si este perfect pentru grupurile bine sudate. Poate fi personalizat cu muzica pe care o doresti si devine astfel perfect pentru echipa ta!

Wellness

Wellness

Credem ca orice activitate sustinuta de sport are nevoie si de relaxare, astfel ca sectiunea wellness face parte din serviciile noastre. Punem accent pe curatenie, servicii de calitate si stare de buna dispozitie.

Avem un salon modern de masaj, la care membrii clubului beneficiaza de 10% reducere, iar sauna uscata este localizata in fiecare vestiar pentru un plus de comoditate si intimitate.

Antrenori Lets Move

Vrem sa-ti spunem un lucru important pentru noi: suntem o echipa plina de idei!

La Let’s Move nu te vei plictisi niciodata! Suntem intotdeauna deschisi spre inovatie si creativitate! In fiecare luna organizam concursuri, evenimente, promotii si jocuri creative pentru ca tu sa fii motivat si sa iti atingi usor obiectivele propuse !

Credem ca orice persoana are nevoie de un plus de diversitate in fiecare luna, iar la Let’s Move vei vedea cum evoluezi prin motivatie, energie si creativitate!


Galerie foto